Telefoon

014 71 31 79

Email

Contact@leysehoef.be

Een despacho is een kleurrijk geschenk, een offer dat we maken voor de aarde. De aarde geeft ons alles wat we nodig en in ruil als dankbaarheid worden er geschenken gemaakt. Dit ritueel wordt al honderden jaren door de Inca’s gebruikt bij verschillende gelegenheden.

Lieve mensen, we zitten in een unieke en soms ook onzekere tijd waarin zelfzorg en vertrouwen heel belangrijk is. Voor mij is op deze moment de intentie het krachtigste. Intenties bundelen voor jezelf, onze medemens, onze samenleving.

Graag reik ik een ritueel aan dat ons verbinding, vertrouwen en vreugde geeft. Dit heet een DESPACHO. Het is een sjamanistisch ritueel waarin we onze intenties op een krachtige manier de wereld in sturen en het daarna aan het vuur geven. Is dit iets voor jou?

Peggy

Peggy Van Looy
Peggy Van Looy

Peggy haar missie is mensen bezielen en inspireren, zodat ze groeien in bewustwording en de Schitterende Parel in zichzelf leren ontdekken.
Haar sterktes zijn zachtmoedigheid, eerlijkheid, humor, geduld en ze is sterk aanvoelend waardoor er voor iedere, unieke persoon een andere aanpak is.
In haar sessies gebruikt Peggy: coaching op maat, systeemgericht werken en de klank- en kleurentherapie met Aura Soma.
Klank en de kleuren harmoniseren lichaam en geest. Ze hebben ook een genezend vermogen voor het chakrasysteem. Je ziel luistert en je zelfacceptatie wordt
bevorderd.
Je leert bij haar zelfeerlijkheid toepassen in eigen patronen. Je wordt ook ondersteund bij het herinneren van je eigen kracht en je zelfgenezend vermogen.
Aura Soma biedt je één of meerdere kleuren waarin onbewuste patronen worden weergegeven die tot nieuwe inzicht kunnen leiden.

23 juli van 14u00 tot 18u00

28 augustus van 14u00 tot 18u00

Locatie: Centrum Leyshoef

Prijs: 40€

Bekijk ook