Telefoon

014 71 31 79

Email

Contact@leysehoef.be

Openingsuren

Ma - Vrij 9u00 - 18u00

Consultatie dr Bart Bohy

Dr Bart Bohy biedt:
– Orthomoleculaire, homeopathische en integratieve geneeskunde 
– Gewone consultatie traumatologie en orthopedie 

Bij het integratief gezondheidsadvies biedt Dr Bohy je een unieke medische benadering van gezondheidsproblemen waarbij hij samen met jou op zoek gaat naar de diepere oorzaken van je klachten en hoe je deze oorzaken stap voor stap kan aanpakken.

Hierbij wordt de kennis van de moderne geneeskunde aangevuld met kennis over orthomoleculaire geneeskunde, unitaire homeopathie en systeemanalyse.

Bij een eerste gesprek wordt diepgaand ingegaan op je medische voorgeschiedenis en behandelingen die je reeds ondernam. In een volgende consultatie kijken we samen ook naar mogelijke oorzaken binnen je familie en oorzaken die kunnen ontstaan zijn binnen je jeugd. Belangrijk hierbij is het herkennen van patronen die terugkomen en verklaring kunnen geven aan mentale, emotionele en lichamelijke klachten.

Verder bekijken we samen je voedingspatroon en de medicatie en eventuele vitamines, mineralen en fytotherapie die je reeds gebruikt.

Om het eerste gesprek vlot te laten verlopen is het belangrijk dat je zowel een lijst met je medicatie en voedingssupplementen als de door ons aangeleverde vragenlijst invult en meebrengt of op voorhand terugbezorgd.

Het traject bestaat uit enkele diepgaande gesprekken met dr Bohy, eventueel gevolgd door andere therapeuten en coaches binnen zijn team.

Door het uitgebreid netwerk van therapeuten kan je de meest gepaste therapie, dieetadvies of coaching opstarten op je persoonlijk pad naar genezing en gezondheid. Zo krijg je in korte tijd een volledig bilan en een stappenplan.

Zo nodig kunnen uitgebreide onderzoekingen gebeuren, zoals bloedname, radiografieën, ecg, …

Voor het maken van een afspraak kan je best bellen naar ons nummer 014/713179 ofwel via ons online boekingsformulier. Online zijn het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Ook voor dringende afspraken bel je best zelf.

Vermits patiënten soms van ver komen voorziet dr Bohy ook online consultaties. Voor een eerste afspraak raden we toch aan om ter plaatse te komen.

Coaching dr Bart Bohy

Ademtherapie is naast systeemcoaching één van onze belangrijkste complementaire methodes. Het bestaat uit een professionele en gefundeerde reeks van oefeningen die gericht is op het bewust en correct ademen en op een leuke manier grip krijgen op de eigen gezondheid en geluk.

De methode kan worden gebruikt als relaxatietherapie om te leren aarden en te ontspannen zodat je rustig kan blijven in stressvolle situaties in het dagelijks leven. Je kan er ook een energieboost mee krijgen om goed te kunnen functioneren in een moderne competitieve omgeving.

Dr Bohy ondersteunt je in het loslaten van negatieve emoties en het bewust worden van positieve energie vanuit jezelf en vanuit je omgeving.

Het is een reeks van oefeningen, gebaseerd op biofeedback van de ademhaling met visualisatie- oefeningen en aspecten uit meerdere disciplines zoals yoga, chi gong, hartcoherentie, meditatie. Men leert op verschillende manieren bewust worden van signalen van het eigen lichaam om de eigen emoties en energie te sturen met eenvoudige technieken.

Ademtherapie is te volgen in groepsverband, of als 1-op-1 traject. Neem contact met ons op via het contactformulier bij interesse.