Telefoon

014 71 31 79

Email

Contact@leysehoef.be

Voor het maken van een afspraak bij dr Bart Bohy voor een consultatie, intake gesprek voor ademtherapie en meditatie kan u terecht op de online boekings agenda of via ons afsprakennummer 014 713179

Een volledig intake gesprek gebeurt best ter plaatse. U kan ook een online consultatie of kennismakingsgesprek inboeken.

  • Het centrum biedt via haar uniek netwerk verschillende vormen van coaching aan. Voor meer informatie hierover neemt u best zelf even contact op via ons contactformulier zodat wij uw behoeften kunnen leren kennen of maakt u een afspraak voor een online kennismakingsgesprek of een intake gesprek ter plaatse in Westerlo.
  • Ademtherapie is één van onze belangrijkste complementaire methodes. Het bestaat uit een professionele en gefundeerde reeks van oefeningen die gericht is op het bewust en correct ademen en op een leuke manier grip krijgen op de eigen gezondheid en geluk.
  • De methode kan worden gebruikt als relaxatietherapie om te leren ontspannen en rustig te blijven in stressvolle situaties in het dagelijks leven. Je kan er ook een energieboost mee krijgen om goed te kunnen functioneren in een moderne competitieve omgeving.
  • De ademtherapeut ondersteunt je in het loslaten van negatieve emoties en het bewust worden van positieve energie vanuit jezelf en vanuit je omgeving.
  • Het is een reeks van oefeningen, gebaseerd op biofeedback van de ademhaling met visualisatie- oefeningen en aspecten uit meerdere disciplines zoals yoga, chi gong, hartcoherentie, meditatie. Men leert op verschillende manieren bewust worden van signalen van het eigen lichaam om de eigen emoties en energie te sturen met eenvoudige technieken.