Telefoon

014 71 31 79

Email

Contact@leysehoef.be

Openingsuren

Ma - Vrij 9u00 - 18u00

Visie

Centrum Leysehoef wil bijdragen tot toename van het bewustzijn en van een positieve gezondheid in onze maatschappij. 

We geloven dat de toekomst van de wereld begint met het veranderen van onszelf.

We staan aan de vooravond van een grote evolutionaire sprong. We gaan als maatschappij door een diepgaand veranderingsproces van het ene energieniveau naar het andere.

We kunnen groeien naar ons groter potentieel. Als we zien, herinneren en ontwaken wie we werkelijk zijn, kunnen mensen en ons collectief bewustzijn veranderen van een overlevingsmodus naar een proactief bewustzijn.

Positieve gezondheid is een benadering binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen van de mens en niet op de beperkingen of ziekte zelf.

Missie

Met onze coachings en activiteiten steunen we jou om voor jezelf en voor de mensen om je heen je essentiële zelf beter te leren kennen en je zelfhelend vermogen te verhogen op een natuurlijke, evenwichtige manier.

Investeer in jezelf en in je toekomst door tijd te nemen om aan jezelf te werken en leiding te nemen in je eigen leven en je eigen gezondheid.