Telefoon

014 71 31 79

Email

Contact@leysehoef.be

Bart Bohy

Dr Bart Bohy biedt:
– Gewone consultatie traumatologie en orthopedie 
– Orthomoleculair gezondheidsadvies 

Bij het orthomoleculair gezondheidsadvies biedt dr Bohy u een unieke medisch benadering van gezondheidsproblemen waarbij hij samen met u op zoek gaat naar de diepere oorzaken van uw klachten en hoe u deze oorzaken maximaal kan aanpakken.

Hierbij wordt de kennis van de moderne geneeskunde aangevuld met orthomoleculaire geneeskunde en systeemanalyse.

Bij een eerste gesprek wordt diepgaand ingegaan op uw medische voorgeschiedenis,  mogelijke oorzaken binnen uw familie en oorzaken die kunnen ontstaan zijn binnen uw jeugd.

Verder bekijken we samen met u uw voedingspatroon en de medicatie en eventuele vitamines, mineralen en fytotherapie die u reeds gebruikt.

Om het eerste gesprek vlot te laten verlopen is het belangrijk dat u zowel een lijst met uw medicatie en voedingssupplementen als de door ons aangeleverde vragenlijst invult en meebrengt of op voorhand terug bezorgd.

Het traject bestaat uit een eenmalig intake gesprek met advies, eventueel gevolgd door een controle consultatie  met bloedname, daarna uitgebreide bespreking van de resultaten en tenslotte een opvolg gesprek. In totaal komt u dan 4 tot 5 keer bij dr Bohy om naast het volledig bilan een stappenplan met u te maken.

Daarnaast kan dr Bohy u extra aanbevelingen geven naar uw levenswijze en voeding toe. Door ons uitgebreid netwerk van klassieke en complementaire therapeuten kunnen we u aanbevelingen doen om bepaalde therapie, dieetadvies of coachings op te starten om u verder te helpen.

Zo nodig kunnen we u voorstellen om meer uitgebreide onderzoekingen te laten uitvoeren, zoals radiografieën, allergie testen, een ademtest of een stoelgang analyse. 

Ilse Van De Putte

Ilse Van De Putte is psychotherapeute en trainer emotioneel lichaamswerk®. Met een masterdiploma in de menswetenschappen, is ze sinds 2011 actief als lichaamsgericht therapeute en trainer emotioneel lichaamswerk en behaalde in oktober 2022 haar postgraduaat in de integratieve psychotherapie (tevens ECP-houder, European Certificate Psychotherapy).

Op dinsdagnamiddag zijn er afspraken mogelijk in Centrum Leysehoef voor een individuele sessie of relatiesessie voor stress- of trauma gerelateerde klachten, ontspanning of relaxatie, emotie-gerelateerde vragen, ademsessies, verbindende communicatie, rouw. Haar aanpak is een geïntegreerde aanpak waarbij je hele mens-zijn met gedachten, gevoelens, gewaarwordingen, energie, context aandacht krijgt. Ook EMDR sessies zijn mogelijk. De verbinding met jezelf, anderen, de wereld of het ruimere staat daarbij centraal zodat je weer meer mag leven vanuit je hart. Op deze wijze hoopt ze bij te dragen aan een positieve gezondheidszorg of persoonlijke groei.

Een sessie kost 70 euro en duurt 1,5u. Een relatiesessie of sessie waarbij een andere persoon ook aanwezig is, kost 100 euro en duurt 2u. Terugbetaling in de aanvullende verzekering is bespreekbaar.

Boek hier je afspraak met Ilse