Telefoon

014 71 31 79

Email

Contact@leysehoef.be

Openingsuren

Ma - Vrij 9u00 - 18u00

Bart Bohy

Dr Bart Bohy biedt:
– Gewone consultatie traumatologie en orthopedie 
– Orthomoleculair, homeopathisch en integratief gezondheidsadvies 

Bij het integratief gezondheidsadvies biedt dr Bohy u een unieke medisch benadering van gezondheidsproblemen waarbij hij samen met u op zoek gaat naar de diepere oorzaken van uw klachten en hoe u deze oorzaken maximaal kan aanpakken.

Hierbij wordt de kennis van de moderne geneeskunde aangevuld met orthomoleculaire geneeskunde, homeopathie en systeemanalyse.

Bij een eerste gesprek wordt diepgaand ingegaan op uw medische voorgeschiedenis,  mogelijke oorzaken binnen uw familie en oorzaken die kunnen ontstaan zijn binnen uw jeugd.

Verder bekijken we samen met u uw voedingspatroon en de medicatie en eventuele vitamines, mineralen en fytotherapie die u reeds gebruikt.

Om het eerste gesprek vlot te laten verlopen is het belangrijk dat u zowel een lijst met uw medicatie en voedingssupplementen als de door ons aangeleverde vragenlijst invult en meebrengt of op voorhand terug bezorgd.

Het traject bestaat uit een eenmalig intake gesprek met advies, eventueel gevolgd door een controle consultatie  met bloedname, daarna uitgebreide bespreking van de resultaten en tenslotte een opvolg gesprek.

Daarnaast kan dr Bohy u extra aanbevelingen geven naar uw levenswijze en voeding toe. Door ons uitgebreid netwerk van klassieke en complementaire therapeuten kunnen we u aanbevelingen doen om bepaalde therapie, dieetadvies of coachings op te starten om u verder te helpen.

Zo nodig kunnen we u voorstellen om meer uitgebreide onderzoekingen te laten uitvoeren, zoals radiografieën, allergie testen, een ademtest of een stoelgang analyse.