Telefoon

014 71 31 79

Email

Contact@leysehoef.be

Openingsuren

Ma - Vrij 9u00 - 18u00

Wij zijn Axel Boven (outdoor psycholoog, trainer, papa en creatief ondernemer) & Bart Bohy (orthomoleculair arts, papa en bezieler Leysehoef) en wij willen een tribe van mannen vormen om samen mee te experimenteren, te delen en te verbinden.

We dromen graag groot en delen onze dromen graag. Zo dromen we bijvoorbeeld van een tipi en van mannen die als eenheid rond kampvuur zitten. We dromen ook van een hechte groep mannen die elkaar versterken. We dromen van transformerende trajecten maar we dromen vooral van een mannentribe die zichzelf uitdaagt en waar je jezelf mag tonen zonder hiervoor veroordeeld of afgewezen te worden.

Starten met onze droom doen we bij het begin…

Per seizoen organiseren we een open bijeenkomst waar iedere man welkom is. Tijdens deze bijeenkomsten willen we vooral kennismaken en verbinden met elkaar. Wij begeleiden de bijeenkomsten zodat ieder de kans krijgt zich voor te stellen en dat ieder de kans krijgt om actief deel te nemen.

De eerste zomerbijeenkomst gaat door op een dinsdag 9 juli 2024 van 19u tot max 22u (om 21.30u ronden we af zodat we om 22u ten laatste naar huis kunnen vertrekken). We komen samen in de Leysehoef (Oevelse Dreef 14, 2260 Westerlo. Bij voorkeur zitten we buiten aan kampvuur. Doe dus zeker warme kleren aan. Afhankelijk van het weer trekken we ons terug onder het afdak of trekken we naar binnen.

Breng voor deze bijeenkomst gerust een muziekinstrument mee. Muzikale ervaring is geen vereiste, die hebben wij ook niet.

Bekijk ook