Telefoon

014 71 31 79

Email

Contact@leysehoef.be

Openingsuren

Ma - Vrij 9u00 - 18u00

Een visiebord kan je helpen om jouw dromen en verlangens te realiseren.

Door je dromen en doelen op te plakken op een blanco vel papier, haal je ze naar de realiteit.

We gaan eerst, door een reeks diepgaande oefeningen, je toekomstdromen concreter maken. Plots ontvouwt alles wat je maar wenst. Al die losse dromen zie je ineens in een écht plan.

Wanneer je visiebord klaar is, neem je het mee naar huis, en zet je het op een plek waar je dagelijks naar kan kijken. Bijvoorbeeld naast je bed.

Je ogen zien elke dag je visiebord, de ene keer bewust, maar veel meer keren onbewust. In je hoofd gebeurt er dan heel erg veel. Gewoon al door de aanwezigheid van het visiebord, gaat je brein langzaam geloven dat alles wat je wenst, er al is, want je ziet het voor je. De voorwaarde is wel dat het een echte hartewens is. Negatieve gedachten krijgen bijna geen kans. Binnen in je is een transformatie gaande. Alles wat zo onmogelijk leek voordat je aan de slag ging met een visiebord, lijkt nu ineens wel mogelijk.

Sara Smeekens
Sara Smeekens

Sara vertelt in de workshop wat een visiebord voor haar heeft gedaan. Ze kan vertellen vanuit ervaringen wat wel werkt en wat niet. Je hoort het verhaal hoe ze een elektrische fiets heeft gemanifesteerd en hoe ze van een appartement naar een huis is verhuisd. En wat het heeft gedaan voor haar zaak www.ludovica.be

Eigen lunch meebrengen

startuur: 10u

einduur: 17u

Problemen of vragen om tickets te bestellen? Bel ons op 014 71 31 79

Bekijk ook